preskoči na sadržaj
Vijesti

Godišnji koncert OGO OŠ Garešnica

U utorak, 21. 5. 2019. u 18 sati u Hrvatskom domu Osnovni glazbeni odjel OŠ Garešnica održao je svoj tradicionalni Godišnji koncert. Program koncerta je bio vrlo bogat individualnim nastupima naših učenika na gitari, klaviru i harmonici. Na početku koncerta prezentacijom su prikazani projekti u kojima smo učestvovali u II. polugodištu ove školske godine. Nakon toga naši mladi glazbenici su vrsno zasvirali na svojim instrumentima i tako predstavili svoj godišnji glazbeni i interpretativni napredak. Na kraju koncerta izvedene su komorne točke - duo harmonika koje je pripremila prof. Romana Farkaš, te vokalne točke  Zbora OGO uz gitarističku pratnju gitariste Slavena Bandura i klavirističku pratnju Ivane Gereci, prof. Bio je to jedan raznovrstan i uspješan koncert na koji je došla brojna publika - roditelji i obitelj naših učenika, učitelji i dijelatnici OŠ Garešnica na čelu s našim ravnateljem prof. Slavenom Marenićem, te brojni građani ljubitelji klasične glazbe. Poslije koncerta organizirano je druženje u Maloj sali. 
Naši učenici su po prvi puta nastupali i na Školskom programu povodom Dana škole koji je održan u srijedu, 22. 5. 2019. u 18 sati u Hrvatskom domu. Nastupali su učenici: Petra Radak i Marija Babić na harmonici, i na gitari učenica Nora Ponjević, te Zbor OGO. Njihov nastup je bio lijepo prihvaćen od mnogobrojne publike u dvorani. 
Zbor OGO je nastupio još jednom, intoniranjem himne "Lijepa naša" na Svečanoj sjednici povodom Dana škole, održanoj u četvrtak, 23. 5. 2019. u 13 sati u donjem holu matične OŠ Garešnica. Svečani tjedan povodom Dana škole bio je bogat i raznolik, i završio je ugodnim druženjem sa brojnim uzvanicima koji su se odazvali na proslavu. Svim učiteljicama i učiteljima - aktivnim i umirovljenicima, djelatnicima OŠ Garešnica, roditeljima i našoj dragoj publici zahvaljujemo na dolasku i svima želimo sretan i uspješan kraj školske godine, te ugodne ljetne praznike. Vidimo se na novim nastupima slijedeće školske godine. 

Izvjestila voditeljica OGO OŠ Garešnica
Ivana Gereci, prof. 

        
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 28. 5. 2019.

Energetska obnova

 


Koliko je sati?


Upisi u srednju školu
Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri

MiniTV

Školski pretinciKalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Anketa (mala)
Za pomoć u učenju ili rješavanje nekog problema najčešće koristim/pitam...Sigurnost na Internetu

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju