Danas su učenici Područne škole Hrastovac postali mali šefovi kuhanja. Koristeći recept i potrebne sastojke učenici su pripremili ukusne vafle te su time obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Vrijedne mame i bake pripremile su mnoštvo kiflica, pužića, buhtlica od kojih je zamirisala cijela učionica. Zaključili smo kako zaista trebamo biti zahvalni na svim proizvodima koje blagujemo jer je kruh plod rada i truda mnogih ljudi. Vjeroučiteljica Željka blagoslovila je proizvode koje su ispekle vrijedne ruke naših mama i baka ali i vafle koje su ispekli naši mali vrijedni učenici.
Medni dan
Danas su prvašići obilježili školski medni dan. Naučili su kako nastaje med, tko proizvodi med i zašto je med zdrav. Iz edukativne prezentacije saznali su zanimljivosti o pčelicama, a iz slikovnice Pčelica Jelica i medo Edo na zanimljiv i poučan način, blizak djeci,...


