29. Županijska smotra zborova osnovnih škola Bjelovarsko – bilogorske županije

Zbor nižeg uzrasta OŠ Garešnica sudjelovao je na 29. Županijskoj smotri zborova osnovnih škola Bjelovarsko – bilogorske županije, koje je održano u Čazmi u srijedu, 27. 3. 2024. godine. Natjecanje je počelo svečano pjevanjem himne i pozdravnim govorima, a zatim je uslijedilo natjecateljski dio programa. Natjecali su se zborovi nižih uzrasta  iz Čazme, Bjelovara i Garešnice uz klavirsku pratnju prof. Svetlana Relić. Svi su zborovi izveli lijepo i muzikalno svoje kompozicije koje je slušalo i vrednovala tročlano izborno povjerenstvo: prof. viša savjetnica Dada Ruža, prof. Ivan Mihajlović i prof. Branko Medved. Poslije je slijedio revijalni dio programa u kojem su se predstavili naši učenici: Martina Miloš – gitara, a pjevali su Benjamin Bećirspahić i Lea Maria Jurač uz klavirsku pratnju prof. Tomislava Brajdića. U revijalnom dijelu su se predstavili i zbor višeg uzrasta osnovne škole iz Čazme. Učenike je za natjecanje pripremio prof. Tomislava Brajdić. Konačni rezultati biti će poslani kasnije, ali zbor je ostavio lijepi dojam naročito na prisutnu publiku. Zahvaljujemo na organizaciji i gostoprimstvu OŠ Čazma i naročito prof. savjetnici Nikolini Brajković… U prilogu se mogu poslušati kompozicije izvedene na nastupu. (prilog1, prilog2)

Izvijestio: prof. Tomislav Brajdić – učitelj glazbene kulture i zborovođa

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Uskrs je vrijeme radosti, slavlja, zajedništva i ljubavi. Uskrs nam svom snagom pokazuje da nakon svake tuge, nakon svake boli i patnje dolazi radost, dolazi mir.

Zato svima od sveg srca čestitamo Uskrs; neka radost neizmjerna bude u vašim srcima i zauvijek tamo i ostane!

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Vaši radosni djelatnici Osnovne škole Garešnica

Županijsko natjecanje u atletici

U petak 22.3.2024. održano je županijsko natjecanje u atletici za djevojčice i dječake 7. i 8. razreda. Djevojčice su osvojile 3. mjesto, a dječaci, u izrazito izjednačenom natjecanju, 4. mjesto. Od pojedinaca valja istaknuti Leu Šeniju koja je bila prva u županiji u bacanju vortexa i Luku Juretića koji je bio prvi u bacanju kugle. 
Učenice i učenike su pripremali i vodili nastavnici Vedran Rijetković mag.cin i Nikica Katić mag.cin.

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ GEOGRAFIJE

Učenici Osnovne škole Garešnica sudjelovali su na Županijskom natjecanju iz Geografije. Natjecanje je održano u petak 22. ožujka u Osnovnoj školi Končanica. 
U kategoriji šestih razreda učenica Klara Kovač osvojila je peto mjesto, u kategoriji sedmih razreda učenica Ema Žabić osvojila je šesto mjesto, a u kategoriji osmih razreda učenik Andrej Hrenovac osvojio je šesto, a Valentin Mrkonja sedmo mjesto. Nagrađeni učenik je Petar Volić, koji je u kategoriji sedmih razreda osvojio treće mjesto. Mentori učenika su Vedran Čukelj i Marin Sabolović.

Državna razina natjecanja iz matematike

Naša MIA TOKIĆ, učenica 5. razreda, svojim je izvrsnim rezultatima na županijskoj razini natjecanja iz matematike izborila plasman na DRŽAVNU RAZINU NATJECANJA, koje će biti u Vodicama od 22. travnja do 24. travnja 2024. godine.

Izuzetno smo ponosni na Miju što će na najljepši mogući način promovirati našu školu i Bjelovarsko-bilogorsku županiju!

Želimo Miji da bude jednako uspješna i na državnom natjecanju, te da se lijepo provede i stekne nova iskustva u okruženju najboljih matematičara!

Skip to content