2017-06-06 11:36:00

Škola u prirodi

Škola u prirodi je stručno organizirana nastava u prirodi, na terenu kojoj prethode razne pripreme. Djeca uče promatrajući ,uočavajući, opisujući promjene u prirodi. Ovakav oblik rada ima velike prednosti u odnosu na klasičnu svakodnevnu nastavu. I ne samo iz obrazovnih razloga, ovakav zajednički boravak u skupini vršnjaka može se smatrati malom “životnom školom” za svako dijete. Ove školske godine u Školi u prirodi ukupno je sudjelovao 91 učenik u pratnji sa 7 voditelja: 20 učenika 4.a razrednog odjela  i učiteljica Ružica Matanić, 25 učenika 4.b razrednog odjela, učiteljica Marija Vitez  i asistentica u nastavi Tihana, Keser, 6 učenika PŠ Veliki Pašijan i učiteljica Dušanka Dozet,     6 učenika PŠ Hrastovac i učiteljica Andreja Kovač, 10 učenika PŠ Kaniška Iva i učiteljica Andreja Kovač, 12 učenika PŠ Garešnički Brestovac i učitelj Davorin Agatić  i 12 učenika PŠ Kapelica i učiteljica Romina Jakopan Marković. 

Izvrsni vodiči Tea i Zdravko, udobni autobusi i ljubazni vozači te dobro organizirani animatori i učitelji plivanja Hana i Filip svojim pruženim uslugama, sukladno ugovorenom , učinili su ovaj oblik nastave iznimno stručnim i zanimljivim . Zadnja destinacija za razgled bila je Aquatika u Karlovcu. Tamo nas je dočekala gospođa Ivančica Rubido i počastila slatkišima. Prenijela je još jednom Jakovljevu poruku: " VI STE CIJELO VRIJEME TU U MOM SRCU I KAD SE TOGA SJETIM PREKO SVEGA ZLA ŠTO ME PRIJEČI DO CILJA JA PRELETIM"

Učitelji pratitelji: Davorin Agatić , Dušanka Dozet, Romina Jakopan Marković, Tihana Keser, Andreja Kovač  i Ružica  Matanić. Učitelj voditelj: Marija Vitez   

Andreja Kovač 

   

                                                             

 


Osnovna škola Garešnica