2015-05-13 16:02:57

Projektni dan "Znanjem u Europu"

Projektni dan jedan je školski dan u kojem se naši učenici natječu u znanju. Kao i prošlih godina, projektni dan posvećen je zemljama članicama Europske unije. Razredni odjeli, podijeljeni u dvije skupine (ukupno 32), obilaze sedam postaja – europskih gradova u kojima ih čekaju zadaci iz različitih nastavnih predmeta. Nakon obilaska svih sedam postaja, bodovi se zbrajaju i proglašava pobjednik.

Pobjednici petih razreda su učenici prve skupine 5.d razreda sa 60,5 od 70 osvojenih bodova, pobjednici šestih su učenici druge skupine 6.d razreda sa 57,5 bodova, pobjednici sedmih su učenici prve skupine 7.d razreda sa 55 bodova i pobjednici osmih razreda su učenici druge skupine 8.a razreda sa 61 bodom. Čestitamo pobjednicima.

      

Šahovska simultanka

U sklopu Projektnog dana održana je i šahovska simultanka. Ugostili smo međunarodnog šahovskog prvaka Ognjena Matka, Davora Kreznovića,direktora radio postaje Krugoval 93,1 MHz,  dopredsjednika šahovkog kluba „Garešnica“ i predsjednika šahovskog kluba „Garešnica“, gospodina Vaclava Ontla. Međunarodni prvak Ognjen Matko istovremeno je odigrao 20 šahovskih partija s našim učenicima. 

          

 


Osnovna škola Garešnica