2021-01-29 14:57:53

DJECA MOSLAVINE ZA DJECU BANOVINE

Učenici, roditelji i učitelji/ce naše škole s radošću su se uključili u dobročiniteljsku akciju DJECA MOSLAVINE ZA DJECU BANOVINE. Učenici i njihovi roditelji izrađivali su kutijice prijateljstva za djecu stradalu u potresu, kutijice iznenađenja za nepoznatog prijatelja ili prijateljicu. U svaku od njih ubacili su puno ljubavi i pažnje.

U akciji su sudjelovali učenici i njihovi roditelji 1.- 4. razreda Matične škole u Garešnici i područnih odjela u Garešničkom Brestovcu, Velikom Pašijanu, Tomašici, Kapelici i Hrastovcu.  Kako bi sve kutije , posredstvom Poduzetničkog centra Garešnica, stigle na odredište pobrinule su se učitelji/ce:

Željka Bošnjak, Andreja Kovač, Ranka Mamić, Draženka Bajan, Dubravka Panić, Vera Janeš Sušilović, Marija Vitez, Ružica Matanić, Biserka Purgarić, Ines Križan, Vlatka Malek, Davorin Agatić, Javor Matanić, Dušanka Dozet, Ana Akšić, Đurđica Dodig, Romina Jakopan Marković i Maja Majetić.

Nepoznatim prijateljima i prijateljicama naši su učenici i njihovi roditelji, uputili izraze solidarnosti i poruke zajedništva među djecom.  Hvala učenicima, njihovim roditeljima i učiteljima na velikom srcu .

  


Osnovna škola Garešnica