preskoči na sadržaj

Osnovna škola Garešnica

 > Matična škola  > 1.a
 

Poštovani roditelji! 

Evo nekoliko informacija o načinu izvođenja i učenja engleskoga jezika. Nastava engleskoga jezika u 1.razredu temelji se na povezivanju i ponavljanju govornih, slikovnih i  pisanih oblika jednostavnih riječi i rečenica. U 1.razredu učenici ne moraju samostalno pisati riječi i rečenice već ih prepoznavati na temelju slikovnog predloška i audio zapisa te eventualno preslikavati (prepisivati).  Svi zadaci koji će biti vrednovani biti će vrlo slični onima koje rješavamo u školi u udžbeniku i radnoj bilježnici. To su zadaci povezivanja, zaokruživanja, bojanja i sl. Učenicima na satu ponavljanja prije pisane provjere uvijek naglasim na što trebaju obratiti pažnju. Samo polako, učimo kroz igru pa neka učenje engleskoga ne bude stresno ni za Vas ni za djecu. Ukoliko imate kakvih nejasnoća možete mi se obratiti na e-mail adresu: default0506@gmail.com.

Srdačan pozdrav, 

učiteljica engleskoga jezika Kristina Petrović

POŠTOVANI RODITELJI!Molim  sve vas koji mi niste predali potpisane SUGLASNOSTI DA MI TO POŠALJETE I DO SUTRA VAS MOLIM POTPISE ZA OSIGURANJE UČENIKA .  Isto tako molim Vas da pošaljete po učenicima novac za ispite .HVALA. .Učiteljica Željka 

 

 

 

 

LIJEPI POZDRAV !  EVO SAD SMO OD SUTRA U LISTOPADU MJESECU PA BI ZAPOČELI SA AKTIVNOSTIMA VEZANIMA ZA DOPUNSKU NASTAVU I IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI, PONEDJELJKOM 5 SAT IMALI BI DOPUNSKU NASTAVU IZ MATEMATIKE I HRVATSKOG JEZIKA  A ČETVRTKOM IZVANNASTAVNE AKTIVNOSTI U RAZREDU I TO MALI KREATIVCI I VEZILJE . NA TE AKTIVNOSTI BILO BI DOBRO DA IDU DJECA KOJA SU KREATIVNA  I ZAINTERESIRANA ZA RAD . NA DOPUNSKI BI TREBALI IĆI ONI UČENICI ZA KOJE PROCIJENIM DA TREBAJU NEŠTO JOŠ VIŠE VJEŽBATI I RADITI KOJI SU MALO SPORIJI U RADU I KOJIMA TREBA POMOĆ U RADU, TE ISTO TAKO AKO JE UČENIK DUZE VRIJEME BOLESTN PA JE PROPUSTIO ODREĐENO GRADIVO DA  GA USVOJI .   L lIJEPI POZRAV VAMA RODITELJI I DJECI !

UČITELJICA ŽELJKA 

 

 

POŠTOVANI ROITELJI!

Željel bi Vas izvijestiti o akciji koja se svake godie provoi u surdnji s  CRVENIM KRIŽEM GAREŠNICA

Predložen je način provedbe akcije „Solidarnost na djelu 2020“.  

Učitelji razredne nastave i razrednike predmetne nastave treba da upoznaju učenike s akcijom. Do kraja listopada provodimo prikupljanje novčanih sredstava . U tajništvu ćemo   potpisati obrazac gdje će biti vidljiv iznos koji je prikupljen u nšem  razrednom odjelu.

Preporučena donacija iznosi 5 kn  ali na vama je da sami procjenite i uplatite više ako ste u mogučnosti.

Nadam se da ćete se odazvati ovoj akciji .

Molim Vas da od slijećeg tjedna učnici u školu iz Hrvatsog jezik počnu nositi PČELIU  2dio jer počinjemo učiti slova i tada im je svakako potrebna pisanka  A , a ne kao do sad što su mogli pisati i u CRTANČICU. 

Lijepi pozdrav            Učiteljica Željka

 

 

Napominjem da je davanje novčanih priloga dobrovoljno.

 


Energetska obnova

 

RAZREDNE WEB STRANICE
Upisi u srednju školuCentar za informiranje i savjetovanje o karijeri
MiniTV
Školski pretinci

Kalendar
« Ožujak 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

CMS za škole logo
Osnovna škola Garešnica / Kolodvorska 4, HR-43280 Garešnica / os-garesnica.skole.hr / ured@os-garesnica.skole.hr
preskoči na navigaciju