preskoči na sadržaj
Vijesti

24. smotra zborova osnovnih škola Bjelovarsko - bilogorske županije

Osnovna škola Garešnica

Troglasni djevojački zbor OŠ Garešnice, sudjelovao je u ponedjeljak, 1. travnja 2019. g. na 24. smotri zborova osnovnih škola Bjelovarsko - bilogorske županije. Smotra je održana u Bjelovaru, u Domu kulture uz pokroviteljstvo Bjelovarsko - bilogorske županije i u organizaciji Prve osnovne škole Bjelovar. 

Županijska smotra zborova osnovnih škola ujedno je i selekcijska za plasman na državnu smotru 62. glazbene svečanosti hrvatske madeži koje se održavaju u Varaždinu. 

Zbor je nastupio u natjecateljskom dijelu, u B kategoriji, pod dirigentskom palicom našeg maestra prof. Branka Medveda. Zbor je uspješno i muzikalno izveo vrlo zahtjevan program: kanon Don McLean: Babylon, zadanu kompoziciju Jasenke Ostojić: Leptir, sakralnu kompoziciju starog majstora Antonia Lottia: Vere languores nostros i kompoziciju Julie Knowles: Make a Joyful Noise Unto the Lord uz klavirsku pratnju prof. Ivane Gereci. Budući da je nastup bio vrlo uspješan, nadamo se plasmanu i na državnu smotru. Rezultati će biti objavljeni krajem mjeseca. Naše vrijedne učenice i profesor i dalje se pripremaju za nove nastupe. 

Uz naš zbor, na smotri su u natjecateljskom dijelu nastupili zborovi A kategorije: Pjevački zbor III. OŠ Bjelovar, Pjevački zbor Češke osnovne škole Daruvar, te pjevački zbor OŠ Čazme. Pjevački zbor I. OŠ Bjelovar je otvorio smotru himnom Lijepa naša, a Zbor II. OŠ Bjelovar je u revijalnom programu izveo dvije skladbe. 

Vrijeme provedeno na smotri bilo je lijepo i ugodno, uz ljubitelje glazbe, i uz dobre domaćine i srdačno gostoprimstvo. 

Izvijestila: Ivana Gereci, prof. 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 4. 4. 2019.

Energetska obnova

 


Koliko je sati?


Upisi u srednju školu
Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri

MiniTV

Školski pretinciKalendar
« Siječanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Anketa (mala)
Za pomoć u učenju ili rješavanje nekog problema najčešće koristim/pitam...Sigurnost na Internetu

Korisni linkovi
preskoči na navigaciju